FAQ

Kunt u mij meer foto’s sturen van het gewenste model?
Natuurlijk kun je de link of de volledige naam van de producten naar de klantenservice sturen om om meer foto’s te vragen.

Mijn bestelling is afgewezen. Moet ik een nieuwe bestelling plaatsen?
Ons klantenserviceteam helpt u graag verder als uw bestelling wordt afgewezen.

Hoe wijzig ik de bestelling?
Uw bestelling kan gewijzigd worden totdat uw pakket verzonden wordt. Om uw bestelling te wijzigen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik betalen met mijn VISA/Mastercard-kaart?
We moedigen mensen aan om Bitcoin en Western Union te gebruiken; We verwerken echter Paypal/Visa/MasterCards voor een beperkte tijd. Als u de beschikbare optie niet hebt gevonden, kom dan een andere keer terug en neem contact op met de klantenservice.

Is uw website veilig?
Wij zullen u na uw bestelling een trackingnummer verstrekken, zodat u het pakket helemaal kunt volgen. Maak je er dus alsjeblieft geen zorgen over. Bovendien zijn al uw persoonlijke gegevens op onze site vertrouwelijk.

Waar kan ik informatie vinden over de bestelling die ik heb geplaatst?
Uw e-mail met orderbevestiging bevat de details van uw bestelling, inclusief het bestelnummer. U krijgt ook een trackingnummer waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Wat moet ik doen als mijn creditcardbetaling onjuist is?
Als er een fout optreedt bij het afrekenen met een creditcard, kunt u teruggaan en de bestelling opnieuw plaatsen en de bestelling annuleren die niet succesvol is betaald. U kunt contact opnemen met uw creditcardmaatschappij om te bevestigen dat uw creditcard een goede reputatie heeft. Als u het nog niet vaak hebt geprobeerd, neem dan contact met ons op voor hulp.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?
U kunt per e-mail contact opnemen met onze online klantenservice.

Garandeert u mijn privacy?
Ja, we garanderen dat we klanten een veilige en betrouwbare online winkelervaring bieden, en we garanderen de absolute privacy van klanten. Wij doen ons best om uw vertrouwelijkheid te waarborgen.

Hoe lang duurt het voordat het pakket arriveert?
Na het plaatsen van de bestelling zullen wij deze binnen 72 uur verwerken en verzenden. De logistiek is meestal 7-10 dagen. In totaal 10-13 dagen.

Winkelwagen